Close

Procesopdrachten

​​​​Hier vindt u een overzicht van alle procesopdrachten.

november 21, 2016

Instagram kondigt Live Video en Disappearing Photos aan

Live Videos Instagram

Instagram heeft vandaag twee nieuwe updates aangekondigd: Instagram Live Video en Disappearing Photos (Snapchat 2.0?). Afgelopen Augustus kreeg Instagram al de update naar Instagram Stories, waardoor de stap een stuk dichterbij Snapchat kwam.

Wat is Instagram Live Video?
Instagram Live Video helpt direct in contact te komen met jouw (toekomstige) volgers. Als je Instagram Live video stopt, verdwijnt het van de app. Is het een verbetering? Het biedt bekende instagrammers en commerciële bedrijven wel extra kansen om potentiële volgers te bereiken of om de volger nog meer te betrekken en te binden. Door deze update ligt de focus wel meer op video’s en minder foto’s.

Instagram Live Video komt in de komende weken beschikbaar.

Disappearing Photos
In de update van 21 november is Disappearing Photos toegevoegd als Instagram functie. Wat doet Disappearing Photos? Het biedt je de mogelijkheid om directe foto’s naar individuele personen of groepen te versturen welke tijdelijk zichtbaar is. Huh, maar dit doet Snapchat toch al een paar jaartjes? Dat klopt! Instagram (Lees ‘facebook’)  is hard aan de weg aan het timmeren om de Snapchat gebruikers naar Instagram te lokken. Het enige wat we nog missen zijn de ‘lenses’ van Snapchat. Misschien in de volgende update?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *