Close

Procesopdrachten

​​​​Hier vindt u een overzicht van alle procesopdrachten.

november 17, 2016

De top 3 Muziek streamingdiensten

Beste muziek streaming diensten

Tegenwoordig zijn er tientallen muziek streamingdiensten. Door dit ruime aanbod ga ik de top 3 muziek streamingdiensten voor jou uitlichten.

3. Tidal

Voor mij was Tidal nog niet zo bekend. Het enige waar ik Tidal mee identificeer is Jay-Z. Na een beetje in Tidal te duiken blijkt het best een interessante muziek streamingdienst te zijn. Tidal is de eerste streamingdienst die High Fidelity geluidskwaliteit levert. Naast het aanbod van zo’n 25.000.000 nummers kunnen er ook ruim 80.000 video’s via Tidal gestreamd worden. Wat uniek is voor een muziek streamingdienst. Tidal heeft 2 soorten abonnementen.

Kosten: het premium abonnement kost €9,99 per maand. Aan de Fidelity geluidskwaliteit hangt uiteraard ook een prijskaartje. Dit abonnement kost €19,99 per maand.

2. Soundcloud GO

Soundcloud is de minst ontdekte muziek streamingdienst in dit rijtje. Maar wat maakt het dat deze dienst op nummer 2 staat? Unieke content uiteraard! Soundcloud heeft muziek die je buurman niet heeft. De applicatie werkt simpel, maar waar blijft die offline-modus knop? Die komt er dus binnenkort aan met de nieuwe applicatie Soundcloud GO! De dienst is nu uitgerold in Canada maar schijnt nog in 2016 naar Nederland te komen. Wat kunnen we verwachten van Souncloud GO? Meer dan 135.000.000 miljoen tracks unieke tracks mét offline knop!

Kosten: $9,99

1. Spotify

Met meer dan 100 miljoen actieve gebruikers en ruim 40 miljoen betalende gebruikers Is Spotify op dit moment veruit de populairste muziek streamingdienst. Spotify heeft zowel een betaalde als gratis versie. In de gratis versie van Spotify worden tussentijds reclames afgespeeld en kan je niet offline luisteren. Wat daarentegen de voordelen zijn van het premium abonnement van Spotify. Wél offline luisteren en tussendoor onbeperkt tussen alle nummers bladeren. Heerlijk bij Spotify zijn ook de afspeellijsten. Bekijk nu de beste Spotify afspeellijsten van 2016!

Wat kost een premium Spotify Abonnement? €9,99 per maand!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *